Lazaság és elegancia egybefonódása

A prémium anyag tökéletesen simul rád, a gombok minősége pedig luxust sugároz. A szellőzése kiváló, így egész nap kényelmesen viselheted, legyen szó munkáról vagy esti buliról. Remek döntés volt, biztos lehetsz benne!

Hova érdemes felvenni?

Színösszeállításában és stílusirányzatában is tökéletesen illik esti eseményekre. Vedd fel egy elegáns vacsorához, egy laza bárba, vagy egy stílusos klubba - bárhol megállja a helyét. Ez az ing igazi telitalálat minden alkalomra, ahol a kifinomultság és a lazaság találkozik.

Mikor érdemes felvenni?

Esti környezetre optimalizáltuk. Amikor már megy le a nap, nyugodt szívvel felveheted egy elegáns vacsorához, egy laza bárba, vagy egy stílusos klubba. Tökéletesen illeszkedik az esti események hangulatához, és garantáltan kitűnsz majd benne!

 • Aerowatch Les Grandes

  Tökéletesen kiegészíti az ing eleganciáját. Az óra letisztult ezüst és fekete dizájnja kifinomultságot sugároz, ami harmonizál az ing luxus megjelenésével. Együtt viselve, ez a páros minden esti eseményen kiemelkedő stílust képvisel.

 • Casio Analog Silver Stainless Steel

  Rozsdamentes acél óra egy kicsit olcsóbb alternatíva, mégis kiváló választás. Letisztult, klasszikus designja és strapabíró kialakítása ideális kiegészítője a fekete olasz stílusú ingnek. Egyszerű eleganciája és praktikus funkcionalitása miatt tökéletes választás bármely esti rendezvényhez.

1 of 2
 • Ray-Ban Clubmaster Classic RB3016

  Ikonikus stílusa és elegáns megjelenése tökéletesen harmonizál a fekete olasz stílusú inggel. A klasszikus Clubmaster forma és a vintage stílusú acetát keretek stílust és karaktert kölcsönöznek viselőjének. Ez a kombináció tökéletes választás minden esti eseményhez, amely garantáltan kiemeli az öltözetedet és megadja az önbizalmadat.

 • ST Tropez In Crystal

  Kifinomult eleganciája és kristálytiszta designja tökéletesen kiegészíti a fekete olasz stílusú inget. Az áttetsző, kristály hatású acetát keretek modern és friss megjelenést kölcsönöznek, miközben a klasszikus forma és az UV-szűrős lencsék védelmet nyújtanak. Ez az elegáns választás minden esti megjelenéshez,

1 of 2

Milánó

Szettajánlónk

Szicília

Szerintem te sem elégszel meg ennyivel. Hiszen nappal is van élet, ahol és amikor bizony szintén stílusosan kell megjelenni. Erre a célra terveztük meg a Szicília nevű szettet, hiszen kifejezetten a nappali eseményekre céloztuk.