Fehér galléros póló

Elegancia, minőség.

Mi tudná a jobban szemléltetni a kényelem és az elegancia egybevetülését mint egy tökéletes és tartós anyagú galléros póló? Anyaghasználata és a logó hímzése miatt biztosan nem fog semmi se lekopni a pólóról, mindez a tökéletes minőség érdekében.

Hova érdemes felvenned?

Akár egy óvárosi környéken vagy belvárosban is remekül működik, hiszen a klasszikus megjelenésével illeszkedik a különböző környezetek hangulatához, így minden körülmények között kifogástalan stílust biztosít. A fehér szín friss és stílusos, könnyen kombinálható más ruhadarabokkal, például egy farmerrel vagy könnyű nadrággal.

Mikor érdemes felvenned?

Ideális választás reggel vagy nappal, mivel friss és ápolt megjelenést kölcsönöz viselőjének. Reggelente egy ilyen póló viselése kellemesen elegáns hangulatot teremt, ami tökéletes lehet egy kellemes reggeli találkozóhoz vagy kávézó látogatáshoz. A fehér színű póló könnyen kombinálható más ruhadarabokkal is, így lehetőséget biztosít arra, hogy kényelmes és mégis stílusos megjelenést érj el. Napközbeni használat során pedig egyaránt megfelelő választás, hiszen egész napos kényelmet nyújt, miközben elegáns megjelenést biztosít.

 • PORTOFINO IW356504

  A Portofino kollekció az IWC egyik legnépszerűbb vonalához tartozik, melyet a híres olasz üdülőhely, Portofino inspirált. Ennek az órának a stílusjegyei finoman találkoznak a fehér galléros póló stílusával. Az IWC Portofino elegáns és visszafogott megjelenése tökéletesen illeszkedik a klasszikus póló letisztult vonalaihoz és friss fehér színéhez. A karóra aranyozott részletei, például a számlap órái és a kezek, finom eleganciát sugallnak, ami harmonikusan párosul a póló letisztult megjelenésével.

 • TIMEX GENTS MARLIN HAND

  A Marlin egy vintage stílusú karóra, amelyet eredetileg az 1960-as években terveztek. A fehér számlap és az egyszerű, tiszta vonalak miatt a Timex Marlin már önmagában is klasszikus eleganciát sugall. A zöld bőrszíj hozzáad egy kellemes kontrasztot és érdekes színelemet, ami friss és stílusos megjelenést kölcsönöz az órának. A zöld szín élénk, de mégis diszkrét, így jól harmonizál a fehér számlappal és a karóra aranyozott vagy ezüst színű részleteivel.

1 of 2
 • PORTOFINO IW356504

  A klasszikus formatervezés, a vékony tok és az egyszerű, ám nagyobbított számok a számlapon mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az óra kiemelkedjen stílusával és megjelenésével. Az IW356504 karóra általában ezüst vagy arany színű tokkal és fekete színű bőr szíjjal kapható, ami kiválóan harmonizál egy fehér galléros pólóval. Az ilyen típusú órák általában visszafogottak, mégis exkluzív megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, ami esszenciális része az "old money" stílusnak, amely a hagyományos, diszkrét luxusra helyezi a hangsúlyt.

 • VOGUE VO4309S

  A napszemüveg design-ja gyakran időtlen eleganciát sugall, amely fontos eleme az "old money" stílusnak, mely a hagyományos, de mégis diszkrét luxusra helyezi a hangsúlyt.

  A Vo4309s szemüveg arányos, megfelelő méretű lencséi általában védik a szemet a káros UV sugaraktól, miközben stílusos kiegészítőt nyújtanak. Az aranyozott vagy ezüst színű részletek, valamint a Vogue Eyewear márkajelzése elegáns kiegészítőként szolgálnak, amelyek növelik a napszemüveg presztízsét és exkluzivitását.

1 of 2